Dues regidores deixen SOM Creixell i passen a ser no adscrites

REDACCIÓ – Creixell, 30/11/2023

Sis mesos escassos després de les eleccions municipals, al Baix Gaià ja hi ha dues regidores no adscrites. Es tracta d’Ana Maria Hernández i Nuria Clavero, que van ser escollides a la candidatura de SOM Creixell, guanyadora de les eleccions municipals però que no va poder formar govern i ha quedat a l’oposició. Ocupaven les posicions dos i tres de la llista respectivament.

En un comunicat a les Xarxes Socials, la formació municipalista informa que les dues regidores “han abandonat el projecte de SOM Creixell” i lamenten que no hagin renunciat a les seves actes i no puguin ocupar el seu lloc els següents membres de la llista. També informen que Emilio Benito Sánchez ha abandonat la formació.

SOM Creixell queda ara amb només dos regidors del onze del ple creixellenc: Iban Calbet i Anabel Escalante.

Foto: Els quatre regidors que fins ara integraven el grup municipal de SOM Creixell. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This