Sortida per conèixer l’entorn del Torrent de La Móra el 2 de desembre

REDACCIÓ – Tarragona, 28/11/2023

El proper dissabte 2 de desembre, l’Associació Mediambiental La Sínia ha organitzat una sortida per conèixer l’entorn natural del Torrent de La Móra. El punt de trobada és l’accés al camí d’entrada a Mas del Mèdol, al quilòmetre 1.171 de la carretera nacional N-340. Les inscripcions es poden fer a riugaia.cat/esdeveniments. Durant la sortida s’explicaran el valors naturals d’aquest torrent i el projecte de naturalització, que el van signar l’Ajuntament de Tarragona, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i la mateixa Associació Mediambiental La Sínia l’abril passat.

L’objectiu del projecte de naturalització és que aquest torrent recuperi hàbitats d’interès natural, així com la connexió amb els espais naturals adjacents -el bosc de la Marquesa, la platja i la punta de la Móra. L’actuació es farà en l’espai natural comprès entre el Mas d’en Sorder i la platja de la Móra.

Foto: El torrent de la Móra és un espai que està sent renatularitzat. / LA SÏNIA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This