Èxit de la II Fira del Vi de la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 28/11/2023

La Fira del Vi de La Pobla de Montornès ha complert les expectatives en la seva segona edició, celebrada aquest dissabte, 25 de novembre. El nou emplaçament del pati de l’Escola Els Ametllers enlloc de la plaça de la Bassa, que es troba en obres, va ser ben acollit pel públic. La fira tornarà l’any vinent al seu emplaçament original.

Fins a set els cellers van participar a l’esdeveniment: Cellers Unió (DO Montsant i Priorat), Celler Sant Rafel (DO Montsant), Costers del Priorat (DO Priorat), Celler Coma d’en Bonet (DO Terra Alta), Celler Adernats (Cava i DO Tarragona), Forns Raventós (Cava i DO Penedès) i Vins 9+ (vins del Baix Gaià). A més, el Café de la Pobla, el Forn Virgili i El Petit plaer també van muntar estand per maridar amb els vins.

També hi va haver música en directe amb Hidden Track. La Fira ha estat organitzada per l’Ajuntament de la Pobla de Montornès, amb la col·laboració d’Exclusives Sardà, empresa local distribuïdora de vins, que ha fet el contacte amb els cellers.

Foto: Una imatge de la fira, celebrada aquest 25 de novembre. / AJ, LA POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This