L’Ajuntament d’Altafulla fa una crida a participar en un projecte de recerca de la URV sobre el càncer de mama

REDACCIÓ – Altafulla, 26/11/2023

L’Ajuntament d’Altafulla fa una crida a les veïnes del municipi de 40 a 69 anys que no hagin estat mai diagnosticades de càncer de mama a participar en un projecte de recerca de la Universitat Rovira i Virgili sobre aquesta malaltia i que porta per títol “La col·laboració dels professionals sanitaris per incloure la Presa de Decisions Compartida al programa de cribatge de càncer de mama”.

El consistori altafullenc demana la col·laboració en aquest projecte, que consisteix a respondre una enquesta, amb l’ajuda de l’equip investigador de la Universitat Rovira i Virgili, per resoldre possibles dubtes.

La cita és el proper divendres 1 de desembre, de 10 a 18 hores a la sala de plens de l’ajuntament d’Altafulla. A través d’aquest enllaç pots escollir la franja horària que millor convingui.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This