Creixell presenta el programa d’actes per al 25-N que començarà el 23 de novembre

REDACCIÓ – Creixell, 20/11/2023

L’Ajuntament de Creixell, juntament amb la col·laboració dels col·lectius Papallones Liles i Dones Creixell, ha elaborat un programa d’actes per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Masclista, que tindrà lloc el dissabte 25 de novembre.

Les activitats s’iniciaran dos dies abans, el dijous 23, amb la xerrada ‘Calladeta no ets més maca’, a la Biblioteca de Creixell, a partir de les 18 hores.

L’endemà, l’espai bibliotecari també acollirà la presentació del llibre ‘El monitor d’esgrima i altres històries’, de Franc Guimart i Palet. L’autor va guanyar el primer certamen literari Papallones Liles, impulsat per l’entitat del municipi que du el mateix nombre. L’acte tindrà lloc a les 17 hores.

Dissabte tindrà jornada central de la commemoració i de celebració del 25-N, es llegirà el manifest institucional, a les 12 hores a la plaça Major. De la mà de Papallones Liles també es podrà partícipar del mural ‘Una petjada endavant’ en què els participants podran deixar la seva empremta amb una pintura lila per mostrar el seu rebuig a la violència masclista.

Foto: El col·lectiu Papallones Liles participa en els actes de commemoració del 25N a Creixell. / FACEBOOK

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This