Millores al cementiri municipal de la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 15/11/2023

L’Ajuntament de La Pobla de Montornès ha portat a terme diverses actuacions de millora i manteniment del cementiri municipal. D’una banda ha realitzat treballs de pintura així com s’ha millorat i renovat la jardineria del cementiri.

L’entrada del cementiri municipal presentava nombroses dificultats i per aquest motiu s’han executat les obres necessàries per anivellar l’entrada i posteriorment procedir a la pavimentació i d’aquesta manera disposar d’una entrada més accessible per a tothom.

A causa de les obres de pavimentació, el cementiri municipal ha estat tancat des del dijous 9 de novembre fins el dilluns 13 del mateix mes.

Foto: El cementiri municipal de la Pobla ha experimentat algunes millores. / AJ. LA POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This