La Pobla de Montornès posarà en marxa el servei ‘Bon dia’ de la mà de Càritas l’1 de desembre

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 10/11/2023

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès i Càritas han arribat a un acord per posar en marxa el servei ‘Bon dia’ al municipi. Ambdues parts es van reunir el passat divendres, 3 de novembre, a les dependències del consistori per perfilar els detalls d’una proposta, que té l’objectiu de donar suport i acompanyament a les persones que viuen soles i que són més vulnerables a través d’una conversa telefònica. Es tracta del servei ‘Bon dia’.

Els encarregats de dur a terme el servei seran els voluntaris i voluntàries de Càritas. Les persones interessades a formar-hi part han de posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon 977 64 80 12 o l’adreça de correu electrònic ajuntament@lapoblademontornes.cat.

El servei ‘Bon dia’ arrancarà l’1 de desembre, i a partir d’aleshores tothom qui ho necessiti podrà sol·licitar-lo de manera gratuïta. El projecte en si mateix és fruit de les bones relacions entre el consistori i Càritas d’ençà que el passat 14 d’abril van establir un conveni de col·laboració amb l’aportació de 3.000 euros anuals per adquirir productes bàsics i facilitar-los als veïns i veïnes que més ho necessiten.

Foto: Reunió entre el president de Càritas Torredembarra, Pere Bosque; l’alcalde la Pobla, Francesc Larios, i mossèn Joaquim Gras, rector de Torredembarra. / AJ. LA POBLA DE MONTORNÈS

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This