Una unitat mòbil de la Guàrdia Civil d’intervenció d’armes estarà a Altafulla el 22 de novembre

REDACCIÓ – Altafulla, 7/11/2023

El proper dimecres 22 de novembre, de 10 a 13 hores, hi haurà una unitat mòbil de la Guàrdia Civil d’intervenció1 d’armes ubicada a Altafulla, concretament a l’Avinguda Marquès de Tamarit, davant la comissaria de la Policia local. Aquesta unitat mòbil donarà servei a tots els municipis del Baix Gaià i s’hi podran fer tots els tràmits relacionats amb armes de foc i/o explosius.

Cada dimecres el furgó anirà visita els municipis de la demarcació, cosa que permet que el ciutadà no s’hagi de desplaçar fins a dependències de la Guàrdia Civil amb Intervenció permanent per realitzar els tràmits relacionats amb les armes.

Els propietaris d’armes que hagin de fer un tràmit poden presentar-se directament a la unitat durant les tres hores que estarà instal·lada a Altafulla.

Foto: Una unitat mòbil de la Guàrdia Civil d’intervenció1 d’armes. / GUÀRDIA CIVIL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This