La Pobla de Montornès comença la construcció de la primera pista de pàdel

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 7/11/2023

L’Ajuntament de La Pobla de Montornès vol fomentar la pràctica de nous esports al municipi per aquest motiu substitueix l’antiga pista de tenis per una pista de pàdel.  Son molts els veïns i les veïnes que actualment es desplacen a altres municipis a jugar a pàdel i amb la construcció de la primera pista de pàdel es vol donar resposta a una demanda creixent d’un esport que dia rere dia guanya adeptes.

D’aquesta manera es disposarà d’un complex esportiu integrat pel poliesportiu, la piscina, la pista de pàdel i properament un nou parc de cal·listènia.

En aquest sentit, aquesta és la primera pista de pàdel de les quatre previstes instal·lar al municipi poblenc, que s’emplaçaran a la Zona Esportiva Municipal un cop finalitzades les obres de legalització de l’equipament esportiu.

Foto: Obres de construcció de la primer pista de pàdel poblenca. / AJ: TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This