El delegat del Govern, Àngel Xifré, visita l’Ajuntament de la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 24/10/2023

El delegat territorial de la Generalitat de Catalunya al Camp de Tarragona, Àngel Xifré, ha visitat aquest dilluns, 23 d’octubre, l’Ajuntament de la Pobla de Montornès. Xifré ha estat rebut per l’alcalde, Francesc Larios i les regidores Nadine Osaer i Esther Giralt.

En aquesta trobada s’han tractat, entre d’altres, les possibles subvencions que es podrà acollir el municipi poblenc, com el PUOSC i també l’ execució de les obres de la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra que s’ està construint a Torredembarra, i de nou s’ha reiterat, poder disposar de més efectius policials que suposin més presencial policial a la localitat.

El delegat ha signat en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès amb un recordatori de la seva visita a consistori poblenc i s’ha endut un exemplar del llibre “Caminant per la Pobla”.

Foto: Un moment de la visita institucional a l’Ajuntament de la Pobla de Montornès. / AJ POBLA MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

https://twitter.com/tdbactualitat

Share This