El Catllar instal·larà càmeres de videovigilància en diferents punts del municipi

REDACCIÓ – El Catllar, 24/10/2023

L’alcalde i regidor de Seguretat del Catllar, Jordi Ruiz, ha mantingut aquest dilluns, 23 d’octubre, una reunió amb els Mossos d’Esquadra. Concretament amb el cap de l’Àrea Bàsica de Seguretat (ABS) del Tarragonès, l’inspector Ramon Franquès, i el cap de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Tarragona, Francesc Bernal.

Es tracta d’una de les trobades periòdiques que manté l’Ajuntament del Catllar amb la policia catalana per abordar diferents temes relacionats amb la seguretat en el municipi. En aquesta darrera reunió, s’ha tractat la ubicació i número de càmeres de videovigilància en diferents punts del terme municipal. L’objectiu del consistori catllarenc és licitar les videocàmeres abans d’acabar l’any i instal·lar-les entre el 2024 i el 2025.

L’alcalde, Jordi Ruiz, el regidor d’Urbanitzacions, Antonio López, i el regidor d’Hisenda, Xavier Canadell, portaran a terme properament una sèrie de trobades amb els presidents de totes les urbanitzacions del Catllar per explicar la instal·lació de les videocàmeres.

En la trobada ¡ s’ha fet un seguiment de les accions puntuals realitzades pels Mossos d’Esquadra al Catllar els darrers mesos. També s’han analitzat les diferents formacions destinades a la ciutadania que ofereix la Policia catalana -que tracten temes com la ciberseguretat, l’autoprotecció o la seguretat en comerços- per poder oferir-les properament al municipi.

Foto: Una imatge de la reunió entre l’alcalde del Catllar, Jordi Ruiz, i responsables dels Mossos d’Esquadra. / AJ. EL CATLLAR

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

https://twitter.com/tdbactualitat

Share This