La Pobla de Montornès vol donar visibilitat a les dones del municipi amb el projecte ‘Volar alt’

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 20/10/2023

‘Volar alt’ és el nom del projecte que impulsa la Pobla de Montornès per donar visibilitat a les dones del municipi. Comença amb una sessió fotogràfica a càrrec de l’associació ‘Fotografia, astronomia i art’, que tindrà lloc el divendres 27 d’octubre.

La proposta està oberta a totes les dones de qualsevol edat de la vila, i la inscripció es pot fer a través de l’adreça de correu electrònic nadinepmontornes@gmail.com o presencialment a les oficines de l’Ajuntament. Les places són limitades.

La galeria fotogràfica s’exposarà posteriorment el 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional contra la violència de gènere.

El projecte ‘Volar alt’ té l’objectiu de donar visibilitat i veu a les dones de la Pobla de Montornès més enllà de dates assenyalades com el 8 de març o el 25 de novembre. També vol reivindicar, que darrere d’aquesta quotidianitat s’hi amaguen grans gestes, que poden arribar a canviar realitats. En darrer lloc, vol posar de manifest la necessitat social de mostrar les vides d’aquestes dones, que tenen molt a dir i sovint passen desapercebudes.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This