El 22 d’octubre arriba al Catllar l’obra de teatre ‘El coix d’Inishmaan’

REDACCIÓ – El Catllar, 19/10/2023

La proposta del Teatre-auditori del  Centre Cultural del Catllar per aquest proper diumenge 22 d’octubre, a partir de les 19:00 hores, és “El coix d’Inishmaan”. El muntatge teatral arriba al Catllar  amb un repartiment on hi trobem una actriu del programa El Llop, de Televisió de Catalunya, també un dels protagonistes de l’espai La Puntual, que està emetent la cadena autonòmica actualment. A més, també forma par de l’elenc de l’obra l’actor local Joan Maria Vidal.

“El coix d’Inishman”, amb direcció de Carles Bigorra, és una estranya tragicomèdia ambientada al 1934, a l’illa d’Inishmaan, situada en un arxipèlag en front de la costa occidental d’Irlanda, al Mar d’Aran, del dramaturg Martin McDonagh, que també és autor de “La reina de bellesa de Leenane” i “La calavera de Connemara”, entre d’altres.

Els fets de l’obra es centren, en la revolta que es produeix entre els habitants de l’illa, quan reben la notícia de l’arribada d’un productor de Hollywood per a la gravació del documental “Els homes d’Aran” a la més gran de les illes, Inishmore.

L’argument ens mostra tot un seguit de personatges extraordinaris que formen part d’una còmica comunitat mesquina i despietada a través del viatge dels seus habitants, però especialment de Billy Clavin, per escapar de la seva avorrida vida, cap a un futur ple d’esperança i nous descobriments.

Les entrades es poden comprar per només 5 euros a entrapolis.com.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This