El Catllar se suma a les Jornades Europees del Patrimoni obrint les portes del Castell, el Pou de Glaç i el Campanar

REDACCIÓ – El Catllar, 12/10/2023

El Catllar se suma un any més a les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) amb unes jornades de portes obertes que permetrà visitar al Castell, el Pou de Glaç i pujar al campanar de l’església de Sant Joan Baptista. Serà els propers dissabte 14 i diumenge 15 d’octubre, de 10:00 a 12:00 hores. Cal reservar prèviament al telèfon 600 460 488 o al correu electrònic castell@elcatllar.cat.

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Foto: El Castell del Catllar amb el campanar de l’església de Sant Joan Baptista al darrera. / AJ EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This