Neix l’associació Altafulla Activa i programa una mesa col·loqui sobre la problemàtica a les platges el 21 d’octubre

REDACCIÓ – Altafulla, 10(10/2023

Altafulla Activa és el nom d’una nova associació que s’ha creat en aquest municipi. El seu primer acte serà aquest proper dissabte, 21 d’octubre, a les 11:30 hores a lla sala d’actes de l’Hotel Altafulla Mar. Serà una mesa-col·loqui amb el títol “La problemàtica actual de les platges” i comptarà amb els següents ponents: Antoni España, cap del Servei Provincial de Costes de l’Estat; César Mösso i Vicenç Gràcia, cap d’Estudis Grau Ciències i Tecnologies del Mar i Enginyeria Ambiental de la UPC; i Marc García-Duran, president d’Underwater Gardens, empresa de solucions científiques marines front al canvi climàtic.

El moderador serà David Vendrell, enginyer de Camins, Canals i Ports. L’aforament és limitat i cal reservar a info@altafullaactiva.org.

Foto; Una imatge de la platja d’Altafulla després d’un temporal que s’emporta la sorra. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This