El Projecte solidari Drac Artcai rep el Premi Everama – Avriga Fvscvs

REDACCIÓ – Vila-seca, 9/10/2023

El Projecte solidari Drac Artcai ha rebut el Premi Everama – Avriga Fvscvs 2023 a la promoció de valors, del joc net, d’actituds i d’hàbits saludables, pel foment de la integració, de la igualtat i/o de la cohesió social mitjançant l’esport i l’activitat física. El guardó va ser lliurat durant la gala que es va celebrar el 6 d’octubre al Celler de Via-seca i el van recollir el president de l’associació, Jordi Marcer, i els directius José Antònio Nieves i Josep Anton Mateu.

El Drac Artcai visita als nens i nenes malalts hospitalitzats i els regala el seu conte, gràcies a persones que col·laboren en el projecte solidari participant en tornejos -aquest estiu se n’han fet a Torredembarra i Creixell- i els suports d’empreses, Ajuntaments, entitats, associacions i clubs.

Foto: Moment del lliurament del Premi Everama – Avriga Fvscvs 2023. / CET

Hemeroteca

Tweets recents

Share This