L’Arc Serveis organitza un concurs per a visibilitzar l’envelliment actiu

REDACCIÓ .- Roda de Berà, 5/10/2023

Coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra l’1 d’octubre, amb un eix central, les persones majors, L’Arc Serveis reivindica els drets de les persones grans i la millora de la qualitat de vida amb una sèrie d’iniciatives i activitats durant tot el mes.

Concurs per a visibilitzar  l’envelliment actiu

L’entitat que treballa i ofereix serveis a la gent gran del Camp de Tarragona i el Penedès organitza activitats per promoure l’envelliment actiu. Entre aquestes, destaca la convocatòria d’un Concurs de Fotografia per Instagram : larc_serveis_ amb una foto acompanyada del hastag #EnvellimentActiu #larcserveis, on poden participar totes les persones majors de 16 anys que pengin imatges de persones grans que reflecteixin l’envelliment actiu: ballant, d’excursió, fent teatre, amb una actitud romàntica, sensibles i en contra de l’edatisme. Els participants hauran de tenir el permís previ de cada persona abans d’enviar la imatge al concurs. La proposta més votada a la xarxa social serà la guanyadora d’una nit en un hotel de quatre estrelles amb esmorzar inclòs més spa per a dues persones.

 

D’altra banda, també s’organitzarà una visita al Parlament de Catalunya, de la mà del diputat del Grup Parlamentari del PSC i educador social, Raúl Moreno, amb un grup de persones jubilades de diferents comarques.

Jerusalem Torra, gerent de L’Arc Serveis, afirma que calen “mesures per replantejar-se l’envelliment a les noves realitats amb polítiques innovadores, atrevides, imaginatives, amb sensibilitat, compromís ètic i moral de creixement personal que lluitin contra l’edatisme” i “cercar noves fórmules per orientar la seva vida amb plenitud”.

Des de L’Arc Serveis conviden a tothom “a participar en totes les activitats que s’organitzin aquests dies arreu dels municipis i a promoure activitats intergeneracionals com a valor positiu en la vellesa i a crear una societat per a totes les edats”.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This