Creixell acull la VII Trobada de Vehicles Clàssics

REDACCIÓ – Creixell, 1/10/2023

Un total de 175 vehicles matriculats abans de 1992, entre motos i cotxes, han participat aquest diumenge 1 d’octubre a la VII Trobada de vehicles clàssics 2023 a Creixell. Organitzat per l’associació Amics dels Clàssics de Creixell, el Ball de Diables de Creixell i la col·laboració del Moto Club Creixell, l’esdeveniment ha comptat amb el suport de l’Ajuntament creixellenc.

A primera hora del matí, s’ha fet el tradicional esmorzar de germanor per als participants i acompanyants al Casal Municipal. S’han servit més de 350 racions de llonganissa a la brasa amb fesols que han preparat els membres de la colla del Ball de Diables de la Vila. Tots els participants han rebut una samarreta commemorativa de la jornada, que ha patrocinat l’Ajuntament de Creixell i també diferents obsequis de les empreses col·laboradores.

La Rambla de les Moreres de Creixell ha estat l’escenari principal de la Trobada. Al llarg de tot el matí, més de 2.000 persones han passat per la rambla per tal de veure i contemplar els vehicles clàssics exposats i que han marcat tota una època de les nostres vides. També hi ha estat diferents paradetes de marxandatge i de productes relacionats amb el món del motor i dels clàssics.

Per part de l’organització s’han fet diferents reconeixements als cotxes i motos que més han destacat. Pel que fa als cotxes el vehicle més antic, ha estat un MG -TB de l’any 1952 de Vicenç Tarragó, de Reus. El vehicle que ha vingut de més lluny ha estat un SEAT 131 de l’any 1976 propietat de Ángel Vilches, que ha vingut des de Fraga (Osca). El reconeixement al vehicle millor conservat ha estat per un Karma Gia de l’any 1964, propietat de Sadurní Roman de Vilafranca del Penedès.

Pel que fa a les motos, el premi a la moto més antiga ha estat per una motocicleta Torrot de l’any 1928, propietat de Ricard de l’Aleixar. El reconeixement per a la moto que ha vingut més lluny ha estat per una URAL M72 de 1954 propietat de Dieter Johnen, que ha vingut d’Alemanya. La motocicleta millor conservada ha estat una Sanglas 350/4T de l’any 1962, propietat de Juan Carlos Zafra que ha vingut des de Gavà.

També s’ha lliurat un obsequi commemoratiu a la família de Felipe Sánchez Araujo, antic soci de l’entitat dels Clàssics i que ha mort recentment. S’ha fet un reconeixement també a les diferents empreses col·laboradores de l’esdeveniment. L’alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz i l’equip de govern municipal de l’Ajuntament de Creixell han participat en l’acte de lliurament de premis i reconeixements. Els voluntaris de Protecció Civil de Creixell i a la Policia Local han col·laborat en aquest acte.

Foto: Imatge de la VII Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell. / AJ, CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This