Visites guiades aquesta tardor al Centre d’Interpretació del riu Gaià al Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 28/9/2023

Aquesta tardor hi ha noves oportunitats per gaudir de les visites guiades al Centre d’Interpretació del riu Gaià i l’entorn natural de la resclosa del Catllar. Les dates seran els dissabtes 30 de setembre, 28 d’octubre i 25 de novembre, d’11 a 13 hores.

La visita inclou l’entrada a l’Ermita de Sant Ramon, on hi ha dues exposicions, l’una de temàtica ambiental i titulada: La conca del riu Gaià. A pas d’aigua, territori i biodiversitat. I la segona, sobre el patrimoni local titulada: El conjunt fabril del Catllar, acompanyada de diverses maquetes d’en Josep Zaragoza. També destaquem que al Centre podrem veure la Xiloteca de la conca del riu Gaià d’en Joan Teruel, un recull de peces de fusta dels principals arbres i arbusts de la conca.

També es fa un tomb pels voltants de la resclosa per conèixer aquest entorn tant interessant i bonic. En acabar s’ofereix un petit refrigeri.

La participació és gratuïta amb grups reduïts o s’ha de fer inscripció prèvia a www.riugaia.cat/esdeveniments.

Foto: Interior del Centre d’Interpretació del riu Gaià. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This