La 4a edició del cicle ‘El jardí sonor’ finalitza aquest 30 de setembre al Catllar amb un doble concert

REDACCIÓ – El Catllar, 26/9/2023

La Torre d’en Guiu del Catllar serà l’escenari aquest proper 30 de setembre de la darrera cita de la quarta edició del cicle musical ‘El jardí sonor’. Serà un doble concert amb Revolbert i Vanity Mirror. Organitzat per La Sonora Produccions i l’Ajuntament del Catllar, començarà a les set del vespre i l’entrada és lliure.

Vanity Mirror és una banda internacional que acaba de publicar aquest any el seu primer LP, un disc que ens transporta a finals dels anys seixanta i que recorda molt grups com Els Beatles, amb unes composicions molts acurades i un so molt interessant. Vanity Mirror es troba de gira per la península ibèrica.

Abans, es podrà gaudir de rock’n roll i blues amb el guitarrista Revolbet, acompanyat del seu inseparable Salva a la bateria i alguna que altra col·laboració especial.

Un cicle diferent

El cicle El Jardí Sonor proposa un seguit de concerts en diversos espais amb encant de les comarques tarragonines per gaudir d’una experiència en diversos sentits: música en directe, llocs especials, degustar cerveses artesanes, vins ecològics, menjars km.0… Cada concert una experiència única i diferent.

Al Jardí Sonor, que va sorgir el 2020 como una necessitat de tornar a la normalitat i recuperar els concerts a l’aire lliure, es poden veure actuacions de tot tipus, blues, rock, pop, cantautors o flamenc.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This