La Policia Local de Creixell compta amb un nou agent

REDACCIÓ – Creixell, 21(9/2023

Aquest dimecres, 20 de setembre de 2023, l’alcaldessa Montserrat Muñoz Madueño, amb els membres de l’equip de govern municipal i el cap de la Policia Local, Toni Dote, van donar la benvinguda a un nou agent que passa a formar part de la plantilla de la Policia Local de la Vila creixellenca.

El nou agent, que és funcionari de carrera i compta amb 20 anys d’experiència com a membre del cos policial i ha treballat anteriorment en altres Ajuntaments de Catalunya, ja patrulla pel terme municipal del municipi al servei de tots els creixellencs i creixellenques. Ha vingut destinat des de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) amb una comissió de serveis per un any, prorrogable a dos anys.

Foto: Acte de benvinguda al nou agent per part de la corporació municipal creixellenca. / AJ CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This