El Catllar posa en marxa un servei de grua municipal per retirar vehicles mal estacionats

REDACCIÓ – El Carllar, 14/9/2023

L’Ajuntament del Catllar disposa a partir d’ara un servei de grua municipal per retirar els vehicles que cometin infraccions greus en l’estacionament. Fa uns anys que el consistori catllarenc disposa d’un conveni amb el Departament d’Interior de la Generalitat a través dels qual els Mossos d’Esquadra poden sancionar els conductors que cometin infraccions de trànsit. A partir d’ara es vol anar un pas més enllà per millorar la mobilitat al municipi.

Els vehicles retirats seran traslladats al dipòsit municipal, que s’ubica al Pàrquing de caravanes Àlex, situat a la Masieta de Queralt, s/n. Els horaris per recollir el vehicle retirat es poden consultar a www.parkingalex.com.

Foto: La grua municipal del Catllar amb l’alcalde, Jordi Ruiz, el regidor Mariano Ortiz i vigilants municipals. / AJ. EL CATLLAR

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This