La pintora torrenca Imma Vallmitjana inaugura el 8 de setembre una exposició a la Pink Factory d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 8/9/2023

‘Comics & Rock’n roll’ és el títol de l’exposició de l’artista torrenca Imma Vallmitjana que es pot veure a la Galeria d’Art Pink Factory d’Altafulla del 5 al 20 de setembre. La temàtica és el món del còmic i d’aquest estil de música.

La mostra s’inaugura aquest divendres, 8 de setembre, a les 19:30 hores. La galeria d’art està situada al carrer Sant Martí, número 18 i al capdavant hi ha una escultora catalano-alemanya. L’exposició es pot visitar de dimecres a dissabte de 18:30 a 20:30 hores.

Imma Vallmitjana és pintora i de família per part del pare de Torredembarra, població on resideix tot l’any des de 2020. Està a punt d’acabar la seva tercera novel·la gràfica, amb petites històries de la Torre i de Altafulla, de la meva infància als estius i de més enrere. T’he revist publicar aquesta trilogia en català.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This