Aquest mes de setembre torna el club de lectura Creixell Crims amb ‘La Torre negra’ de PD James

REDACCIÓ – Creixell, 6/9/2023

El Club de Lectura Creixell.Crims tona aquest de setembre després de l’aturada estiuenca i ho fa el dia 21, a partir de les 17:30 hores, a la Bibliocreixell amb La Torre negra’ de PD James. A l’octubre, a petició de l’Asociación de Estudios Manuel Vázquez Montalbán, han programat una lectura de l’autor per a commemorar els vint anys de la seva mort. Concretament Tatuage. Serà el dijous 26 d’octubre.

La resta de lectures han estat escollides pels usuaris d’entre tots els autors guardonats amb el premi Pepe Carvalho amb què el festival BCNegra els distingeix. La proposta del novembre -dia 23- és La quarta noia per l’esquerra, d’Andrei Martín, i el desembre -dia 21- , Violada. Una historia de amor, de Joyce Carol Oates.

Els interessats ja podeu recollir a la biblioteca, a partir d’aquest dijous, 7 de setembre, el llibre La torre negra, de P. D. James. Si voleu formar-ne part del  Club de Lectura Creixell.Crims heu de trucar a la Bibliocreixell, al 977 80 34 00. La inscripció és gratuïta i al resta gratuïtes.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This