La Torre d’en Guiu del Catllar acull la Paella popular el proper 10 de setembre

REDACCIÓ – El Catllar, 5/9/2023

La Torre d’en Guiu del Catllar acollirà el proper dissabte, 10 de setembre, a partir de dos quarts de dues del migdia, la tradicional Paella popular, organitzada per l’Ajuntament del municipi, i que s’ha convertit en un acte festiu tradicional del final de l’estiu a la localitat catllarenca. Després de l’àpat, hi haurà ball de tarda a partir de les cinc de la tarda amb el Duo Charlotte.

Els tiquets es poden comprar a les oficines de l’ajuntament fins aquest dimecres, 6 de setembre, de 9:30 a 13:30 hores. El tiquet, que costa 8 euros, inclou un aperitiu, paella mixta o vegana, pa, postres, cafè i vi.

Foto: Una de les edicions anteriors de la paella popular catllarenca. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This