Crema una furgoneta a Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 4/9/2023

A un quart de set del matí, d’aquest dilluns, 4 de setembre, la Policia Local de Roda de Berà ha rebut una trucada del 112 alertant que al carrer Joan XXIII, al Roc de Sant Gaietà, hi havia un vehicle envoltat de flames. Fins allà hi han acudit efectius policials i, efectivament, han comprovat que el vehicle s’estava incendiant,  requerint el servei dels bombers amb urgència. Els bombers han fet les tasques d’extinció i, a més del vehicle calcinat, també hi ha hagut danys en el mobiliari urbà i en l’arbrat. No s’ha hagut de lamentar danys personals.

La Policia Local descarta que l’incendi del vehicle tingui cap relació amb altres casos succeïts al Camp de Tarragona, ja que el propietari de la furgoneta, tot i que explicava coses sense sentit, ha dit que ell va calar foc al vehicle.

Com els agents van poder comprovar, el vehicle, una furgoneta, havia estat durant tota la tarda de diumenge estacionat al voltant de la plaça Luis del Olmo amb el seu propietari a dins. Diumenge, poc abans de les deu de la nit, la policia rodenca va rebre un avís de Mossos d’Esquadra tot informant que un individu es trobava dormint dins d’una furgoneta i assegurava haver estat víctima d’un robatori. En acudir al lloc dels fets, els agents de la Policia Local el van informar de la possibilitat de posar una denúncia l’endemà al matí a qualsevol caserna de policia.

Pocs minuts després de les deu de la nit, la Policia Local va rebre una trucada del 112, on una senyora sol·licitava assistència automobilística per a la furgoneta estacionada al Roc de Sant Gaietà, realitzant ella la trucada, ja que el propietari del vehicle no disposava de telèfon mòbil i li va demanar si podia fer la gestió. Minuts més tard, la Policia va rebre una trucada del propietari del vehicle -un altre ciutadà li va deixar el telèfon per poder trucar-, on sol·licitava el servei de grua.  Durant la conversa, totalment incoherent, els agents van deduir que el vehicle no funciona i que l’individu no tenia telèfon mòbil per a poder fer ell la gestió directament. La Policia Local es va posar en contacte amb el servei de grues de l’asseguradora del vehicle perquè fes l’assistència necessària, servei que no es va arribar a dur a terme.

Foto: Imatge de l’estat del vehicle després de l’incendi. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This