El cap de l’oposició al Parlament, Salvador Illa, visita l’Ajuntament de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 31/8/2023

El cap de l’oposició al Parlament de Catalunya i president del grup parlamentari del PSC-Units per Avançar, Salvador Illa, ha visitat aquest dijous, 31 d’agost, l’Ajuntament de Creixell. Illa ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa, Montserrat Muñoz Madueño i la resta de regidors i regidores de l’equip de govern municipal de Creixell. L’acte s’ha realitzat al despatx de l’alcaldia de la Casa de la Vila.

Muñoz ha donat la benvinguda al cap de l’oposició al Parlament de Catalunya a Creixell a la porta de la Casa de la Vila i aquest ha signat també protocol·làriament en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Creixell. En aquesta dedicatòria, Salvador Illa ha expressat els seus millors desitjos en aquest inici de mandat a l’alcaldessa, l’equip de govern i el consistori de Creixell.

L’alcaldessa ha plantejat a Illa les diverses mancances que té el municipi de Creixell, posant èmfasi en el problemes que genera l’estiu a una localitat de costa com la vila creixellenca, que multiplica per quatre o cinc la població amb els serveis que permet oferir un pressupost d’un municipi amb 4.000 habitants censats.

Illa s’ha posat a disposició de l’Ajuntament de Creixell per ajudar en la mesura de les seves possibilitats com a cap de l’oposició al Parlament de Catalunya i primer secretari i president del grup parlamentari del PSC.

En aquest acte, l’alcaldessa Muñoz ha obsequiat Salvador Illa amb una miniatura dels gegants de la Vila de Creixell, Gilmundo i Minerva.

Foto: Salvador Illa signant en el Llibre d’honor de l’Ajuntament de Creixell. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This