El documental ‘Histories velles, belles’ de l’altafullenc David Arasa, disponible en línia

REDACCIÓ – Altafulla, 26/8/2023

Com es va viure a Altafulla el dia que el dictador Franco va travessar el poble per la carretera? Què en diuen de l’alcalde Pijuan o del ceramista Martí Royo aquella gent que els van conèixer? Eren com ara els festejos de dècades enrere? Com s’organitzaven fa vuitanta anys els balls a La Violeta?

Aquestes són algunes de les moltes qüestions que respon el documental ‘Històries velles, belles’, dirigit i rodat pel videògraf altafullenc David Arasa i editat i realitzat per Lara Sánchez.

Es tracta d’un film farcit d’anècdotes i vivències de diverses persones d’Altafulla que viuen i van viure des de la segona dècada del segle XX fins a l’era postpandèmia, ben entrats als anys 2000. Un interessant producte que contribueix a preservar bona part de la memòria oral de tot un segle a la vila a partir d’entrevistes a una dotzena de veïns i veïnes d’edat avançada.

La primera projecció d’’Històries velles, belles’ va tenir lloc el 30 de juliol de 2023 a la tarda al casal La Violeta.

Clica AQUÍ per visionar la pel·lícula.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This