La Policia Local de Roda de Berà es reforça amb quatre nous agents

 REDACCIÓ – Roda de Berà, 22/8/2023

Quatre nous agents s’han sumat des d’aquest dilluns, 21 d’agost, a la plantilla de la Policia Local de Roda de Berà. Han estat els quatre aspirants amb la puntuació més alta al procés selectiu celebrat al juliol. Els millors d’un total de 141 aspirants.

Tots quatre són agents experimentats que arriben a Roda de Berà després de treballar a les policies de Cambrils, Cunit, Creixell i Altafulla. Patrullaran els nostres carrers, amb un contracte de pràctiques. Al gener marxaran a l’Escola de Policia de Catalunya, per a superar el curs de formació bàsica per a policies. Reforçaran encara més la plantilla, la qual compta amb 36 efectius, entre comandaments, agents, administratives i el gruista.

A més a més, el dia 1 de setembre la Policia rodenca sumarà un nou agent, també en període de pràctiques, qui juntament amb els nous companys començarà l’Escola al gener.

Foto: Els nous agents amb el cap de la Policia Local i l’alcalde de Roda de Berà. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This