La Plataforma d’Afectats per les Inundacions a Baix a Mar d’Altafulla celebra una reunió amb els veïns del barri

REDACCIÓ – Altafulla, 20/8/2023

La Plataforma d’Afectats per les Inundacions a Baix a Mar va celebrar aquest dimecres, 16 d’agost, una assemblea i un berenar de germanor amb els veïns i veïnes de la zona per exposar les darreres accions que ha portat a terme, i com va anar la reunió que recentment ha mantingut amb l’Ajuntament d’Altafulla. L’acte es va desenvolupar a la pista de bàsquet de la Via Augusta i va comptar amb la participació d’una cinquantena de persones.

Els responsables de la plataforma va explicar als assistents les necessitats més urgents del barri en matèria d’inundacions, i també altres aspectes que els preocupen. Igualment, van exposar els acords amb els representants del govern municipal i el compromís que aquests han adquirit pel que fa a la seguretat del barri.

Pijuan considera, en declaracions a Altafulla Ràdio, que la trobada amb l’Ajuntament els genera optimisme i la valoren molt positivament. Ara, però, esperen que totes les accions es materialitzin i siguin una realitat i assenyala que “des del 23 de setembre fins fa uns dies amb la neteja dels embornals no s’havia fet res”.

Un dels primers compromisos de l’equip de govern, afegeix Pijuan, és que “abans que acabi l’any netejaran tots els embornals i començaran la canalització d’alguns carrers”. Concretament, “els embornals que no estan connectats entre si, els connectaran al canal, i per a nosaltres això ja és molt”.

D’aquí poc més d’un mes es complirà un any de les greus inundacions a Baix a Mar, que van motivar la creació de la plataforma per dir prou i evitar un nou episodi com aquest al barri altafullenc.

Foto: Una imatge dels participants a la trobada veïnal. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This