Creixell instal·larà una pantalla gegant per seguir la final del Mundial Femení de Futbol

REDACCIÓ – Creixell, 17/8/2023

La final del Mundial Femení de Futbol 2023 es podrà veure en directe aquest diumenge, 20 d’agost, al Casal Municipal de Creixell. L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament instal·larà una pantalla gegant per seguir aquest esdeveniment esportiu. El partit començarà a les dotze del migdia.

L️’Ajuntament de Creixell ha decidit oferir a tots els seguidors i seguidores de la selecció espanyola femenina de futbol del municipi l’oportunitat de veure aquest partit històric, ja que es tracta de la primera vegada que el combinat espanyol aconsegueix arribar a la final i l’expectació és màxima.

Tot i que l’accés és lliure i gratuït, les places es limiten a l’aforament del Casal per garantir la seguretat a l’espai. L’obertura de portes serà a les 11.15 hores i no es permetrà l’entrada amb objectes perillosos i contundents ni s’admetran elements com ara pirotècnia o ampolles de vidre.

Foto: La selecció espanyola femenina ha arribat per primer cop a la final d’un Mundial. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This