La Pobla de Montornès engega la primera edició del concurs de patates braves ‘Braveja’ fins l’11 de setembre

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 4/8/2023

La Pobla de Montornès ha posat en marxa aquest passat 1 d’agost la primera edició del concurs de patates braves del municipi, batejat amb el nom de ‘Braveja’ i que s’allargarà fins al divendres 11 de setembre.

Els participants han de recollir el llibret dissenyat per a la iniciativa a l’Ajuntament o a algun dels vuit establiments que s’hi han sumat. Cada un d’ells oferirà una ració de la seva proposta amb dues begudes per un preu de 8 euros. Quan s’hagi fet el tast, els responsables dels bars o restaurants segellaran degudament el passaport per demostrar que s’ha completat la ruta.

En aquest sentit, cal remarcar que és obligatori passar per tots els negocis que hi participen per emetre el vot a les millors braves que concursen. El vot s’ha de presentar a la Bodega Sol i automàticament s’entrarà en el sorteig d’un lot de productes.

Els horaris en què es podran degustar les racions de braves són de 12h a 14 hores, i de 19 a 21 hores. En la primera edició participen els bars La Plaça, La Tasca, Joventut, La Plaça de la Bassa, El Cafè de la Pobla, Braseria Paco, Pizzeria El petit plaer i el bar de la piscina.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This