El consultori mèdic d’Altafulla comptarà amb un tercer metge a mitja jornada a partir de setembre

REDACCIÓ – Altafulla, 15/8/2023

Altafulla disposarà a partir del mes de setembre d’un tercer metge al seu consultori mèdic, una demanda llargament demanada pels veïns i veïnes del municipi i l’Ajuntament. Però aquest nou metge, només estarà al centre sanitari altafullenc durant mitja jornada.,

Les dues metgesses que hi ha actualment al consultori mèdic s’encarreguen de donar resposta a les necessitats de les més de 5.000 persones que té la vila. Com ha assenyalat en declaracions a Altafulla Ràdio la regidora de Salut, Eva Martínez, “hi ha d’haver un metge per cada 1.900 habitants”, per tant, a Altafulla en cap cas es compleix amb aquesta condició per a un tercer facultatiu. Per aquest motiu, Martínez ha dit que és important que les persones que traslladen el seu domicili social aquí també s’afiliïn al centre.

D’aquesta manera, assegura Martínez, es pot fer més força en el moment de demanar un nou metge per al consultori d’Altafulla. El fet que a partir de setembre s’incorpori un a mitja jornada respon a la “manca de personal que hi ha actualment a la Xarxa Santa Tecla”, afegeix. Encara es desconeix quin horari farà, tot i que l’edil ha indicat que “cobrirà els espais que queden buits, i així hi haurà dos metges tant al matí com a la tarda”.

Foto: Una imatge del consultori mèdic altafullenc. / AJ, ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This