Èxit de les rutes a peu guiades pel municipi organitzades per l’Ajuntament del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 5/8/2023

Una visita nocturna pels racons “desconeguts” del nucli del Catllar a càrrec de Josep Zaragoza aquest dimecres, 2 d’agost, ha estat la darrera la darrera de de les quatre rutes a peu guiades pel municipi del Catllar, organitzades per l’Ajuntament de la localitat amb el títol “Fem Estiu, Fem Cultura”. Més de 130 persones han participat en aquesta ruta en què l’historiador local ha relatat històries de diferents espais del poble i anècdotes dels seus habitants amb el suport d’imatges antigues de diferents llocs del municipi.

Les altres tres rutes es van portar a terme els dimecres anteriors, des del 12 de juliol. La primera va resseguir els rastres ibers al municipi, la segona va passar per la Bassa Temporal de la Plana i el Bosc de la Farga i la tercera va anar fins a l’Embassament del Gaià. Van comptar també amb una alta participació.

Amb una dificultat baixa, apta per a tots els públics, les rutes s’iniciaven a les set de la tarda des del Centre Cultural i els diferents guies van ser Josep Gironès, Joan Pallarès i Josep Zaragoza. L’activitat era gratuïta amb inscripció prèvia. Després de la bona rebuda d’enguany, l’Ajuntament preveu repetir aquest cicle de caminades l’estiu vinent.

Foto: Un moment de la darrera de les caminades, amb Josep Zaragoza com a guia. / JOAN CARLES BORRACHERO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This