El casal d’estiu de Viu Lleure d’Altafulla clou amb la participació de 170 infants

REDACCIÓ – Altafulla, 4/8/2023

L’entitat altafullenca Viu Lleure ha posat el punt final a l’edició d’enguany del seu casal d’estiu aquest divendres, 4 d’agost. Durant cinc setmanes, el pati de l’escola La Portalada ha acollit tasques educatives i de lleure amb l’objectiu que els infants aprenguessin a través del joc. Una proposta que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.

Tot i tenir menys inscripcions que l’any passat, el director de Viu Lleure, Jesús Cayuela, fa un balanç positiu del casal, perquè “el 87% dels inscrits han ampliat més setmanes de les que s’havien apuntat inicialment”. En aquest sentit, explica que els infants i les famílies estan satisfetes amb la feina i la qualitat educativa del casal. De fet, en total hi han participat 170 nens i nenes, i tot i que aquesta darrera setmana hi han hagut 45 inscrits, durant el juliol fluctuaven entre els 80 i 90.

Per la seva part, l’Ajuntament d’Altafulla destaca l’efectivitat del servei per donar resposta a les necessitats de les famílies. I mostra d’això és que l’equip de govern ha treballat amb el Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) per disposar d’una subvenció, explica la regidora d’Educació, Eva Martínez. D’aquesta manera s’ha pogut atorgar l’ajuda tant a Viu Lleure com a l’entitat Cap i Cua, que també organitza un casal d’estiu però en aquest cas a l’escola El Roquissar, “per tal de poder rebaixar el cost que suposen les inscripcions per a les famílies”, diu Martínez.

Paral·lelament, des de la regidoria d’Educació d’Altafulla també s’ha realitzat l’esplai del Centre Obert a càrrec de l’associació En Xarxa, que ha estat subvencionat i gestionat pel consistori.

Foto: Una imatge de casal estiuenc d’Altafulla,/ AJ, ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This