Altafulla destinarà més de mig milió d’euros a la reforma integral de la piscina municipal

Altafulla destinarà més de mig milió d’euros a la reforma integral de la piscina municipal

 

REDACCIÓ – Altafulla, 1/8/2023

El ple de l’Ajuntament d’Altafulla va aprovar aquest dilluns, 31 de juliol, dotar-se amb una partida de 510.000 euros per fer front a la reforma integral de la piscina municipal, que recordem que aquest estiu està tancada. La dotació s’ha fet a través d’un Expedient de Modificació de Crèdit que es finançarà amb un crèdit a llarg termini.

Tot i no comptar encara amb el projecte aprovat, des del govern s’ha volgut crear una partida pressupostària per agilitar els tràmits i permetre que un cop la Junta de Govern Local aprovi l’actuació, aquesta ja pugui ser licitada, segons la coalcaldessa d’Altafulla, Alba Muntadas.

La proposta ha rebut el vistiplau unànime de tots els grups si bé des de l’oposició, d’Alternativa Altafulla ha fet evident el seu malestar perquè el document no hagi passat amb anterioritat per la comissió d’Hisenda.

Per altra banda en Expedient de Modificació de Crèdit d’urgència també s’hi ressenya una altra partida que també requeria pressupost per tirar endavant i, en aquest cas, no perdre una subvenció del PAM de la Diputació. Es tracta de 50.000 euros de partida, també finançada amb un crèdit a llarg termini, que es destinaria a les obres de remodelació del carrer de Dalt.

Foto: La piscina municipal d’Altafulla està tancada aquest estiu. / ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This