Montse Castellarnau, Daniel Cid i Joan Casas, nous vicepresidents del Consell Comarcal del Tarragonès

REDACCIÓ – Tarragona, 27/7/2023

El Consell Comarcal del Tarragonès ha celebrat aquest dijous, 27 de juliol, la seva primera sessió plenària després que el passat 19 de juliol Salvador Ferré fos escollit nou president de l’ens supramunicipal. La sessió d’avui ha servit per aprovar el cartipàs d’aquesta X legislatura. Tres dels vicepresidents seran del Baix Gaià.

A proposta del president, els vicepresidents de la corporació seran dos corresponents al grup del Partit Socialista de Catalunya (PSC), tres al grup de Junts i un més al grup de En Comú Podem (ECP). Així Joan Martí Pla (Junts) ha estat designat com a vicepresident primer i Montse Castellarnau (ECP) com a vicepresidenta segona. La resta de vicepresidències recauen en Montserrat Adan (PSC), Josep Toquero (Junts), Daniel Cid (PSC) i Joan Casas (Junts).

Pel que fa als membres de la Junta de Govern, en aquesta X legislatura estarà formada per Montserrat Adan (PSC), Daniel Cid (PSC), Jordi Sans (PSC), Montserrat Muñoz (PSC), Joan Martí Pla (Junts), Josep Toquero (Junts), Joan Casas (Junts), Eloi Calbet (Junts) i Jordi Collado (ECP).

Continuïtat a la Gerència

Pel que fa al gerent, el Ple ha aprovat la continuïtat de Nicolás García qui ha ocupat el càrrec en els darrers sis anys. García és Llicenciat en Dret i màster i postgrau en gerència local. Ha estat responsable i manager de les àrees jurídiques i comercials de grups turístics i immobiliaris de les comarques tarragonines.

Foto Una imatge del primer ple del mandat de l’ens supramunicipal. / CCT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This