El III Bèstium del Catllar aplegarà sis bèsties de foc aquest 29 de juliol

 REDACCIÓ – El Catllar, 26/7/2023

Sis bèsties de foc es reuniran aquest dissabte, 29 de juliol, en la tercera edició del Bèstium del Catllar, organitzada per la Colla de Diables del Catllar. La Nicaseta, l’amfitriona, estarà acompanyada pel Bou de Foc del Vendrell, el Cremablat de Tremo, el Drac de Reus, l’Espanta-Rucs del Penedès i  el Falcó d’Alcover.

El programa començarà a les 11:00 hores amb la Timbalada i a les 12:30 hores es farà el Vermut. A la tarda es re-emprendrà l’activitat amb la Plantada de bèsties a les 19:00 hores. El Correfoc Bèstium es farà a les 21:00 hores i la jornada acabarà amb Discomòbil, a partir de la mitjanit.

Foto: La Nicaseta, amfitriona del III Bèstium del Catllar aquest 29 de juliol. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This