La Policia Local d’Altafulla incorpora tres agents de reforç per aquest estiu

REDACCIÓ – Altafulla, 24/7/2023

La Policia Local d’Altafulla ja disposa dels agents de reforç per fer front a la temporada d’estiu, una època de l’any que el municipi pràcticament triplica la població fruit de l’arribada de turistes i veïns de segona residència. De fet, aquesta és una pràctica habitual pel moment que es travessa, i ara s’han incorporat al cos policial un total de tres efectius que han de permetre atendre totes les necessitats del servei de cara als propers mesos.

Els nous agents han estat rebuts pel coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, aquest divendres, 21 de juliol, en una visita que han fet a les dependències de la Casa de la Vila, a la plaça del Pou, acompanyats del sergent cap Jordi Gil. Tots tres acaben de sortir de l’acadèmia de policia, i “de cara al futur podrien tenir l’oportunitat de quedar-se més temps a Altafulla o incorporar-se a la plantilla” quan es faci efectiva la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament, ha explicat Molinera. Igualment, el coalcalde ha anunciat la intenció del consistori d’obrir la comissaria de la Policia Local també a les tardes “per oferir una millor atenció a la ciutadania”.

D’altra banda, Jordi Gil ha dit que “amb aquestes tres incorporacions es nodreix de manera suficient el cos de la Policia Local d’Altafulla”, que en total ja suma 24 agents. Les noves incorporacions, ha explicat el sergent, “es dedicaran a desenvolupar tasques de proximitat” per d’aquesta manera poder alliberar els agents més veterans a altres feines. Gil, a més, ha insistit en què la Policia Local té per objectiu “ajudar i atendre de la manera més pròxima possible la ciutadania i ser un referent en matèria de seguretat a la vila”.

Foto: Una imatge de la presentació dels nous agents de la Policia Local d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This