Els Mossos d’Esquadra detenen un home al Catllar per la mort violenta del seu pare

REDACCIÓ- El Catllar, 24/7/2023

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Tarragona van detenir el passat 15 de juliol al Catllar un home de 47 anys com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi. Els fets van succeir el mateix dia 15 quan els Mossos d’Esquadra van ser alertats per una baralla que hi havia en una casa del municipi del Catllar.

Un cop van arribar les patrulles, el fill de la víctima va sortir del domicili amb la roba tacada de sang i molt nerviós. L’individu va manifestar-los que s’havia barallat amb el seu pare i que aquest es trobava dins de l’immoble. Els agents van entrar a la casa per comprovar l’estat de salut del seu pare i, just a l’entrada, van localitzar-lo estirat al terra amb lesions a la cara.

Ràpidament, els mossos van activar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)per atendre el ferit i el van traslladar a l’hospital on va quedar ingressada en estat greu.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el fill per les lesions provocades al seu pare. Arran de la detenció, la Unitat d’Investigació del Camp de Tarragona va fer-se càrrec del cas i va recavar diverses proves i indicis incriminatoris. Cinc dies després de l’agressió, la víctima va acabar morint a l’hospital.

L’arrestat va passar a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona el dia 20 de juliol.

Foto: Els Mossos han detingut una persona al Catllar. / MOSSOS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This