L’altafullenc Félix Alonso tornarà a ocupar un escó al Congrés de diputats espanyol

REDACCIÓ – Altafulla, 23/7/2023

L’exalcalde d’Altafulla, Félix Alonso, ha aconseguit un dels sis escons que la circumscripció de Tarragona situa en el Congrés de diputats espanyol. Alonso ha liderat la candidatura de Sumar-En Comú Podem a la cambra baixa en les eleccions generals del 23 de juliol, en representació d’Esquerra Unida i Alternativa, formació de la qual n’és militant. La formació lila ha obtingut la quarta posició, per darrera del PSC, ERC i PP.

Alonso va cessar fa poques setmanes com a director general de Consum del Govern Balear, càrrec després que el PP assumís la presidència del govern d’aquesta comunitat autònoma, fruit de la seva victòria el passat 28-M. Va ser alcalde d’Altafulla entre els anys 2011 i 2019 i, quan va perdre les eleccions de fa quatre anys ni va arribar a recollir l’acta de regidor i va incorporar-se al govern balear durant quatre anys. Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona, Alonso ja que en va ser diputat des del 2015 fins al 2019.

La resta de diputats per Tarragona al Congrés són: Valle Mellado i Andreu Martín (PSC), Jordi Salvador (ERC), Pere Lluís Huguet (PP) i Josep Maria Cruset (Junts).

Foto: Félix Alonso i la seva filla Ona durant la jornada electoral. / TWITTER

Hemeroteca

Tweets recents

Share This