El cos aparegut a la platja de Roda de Berà era d’una nena de vuit mesos que viatjava en una pastera

REDACCIÓ – Roda de Berà, 18/7/2023

La Guàrdia Civil ha identificat les restes humanes aparegudes a la platja de Roda de Berà l’11 de juliol passat. Es tracta d’una nena de vuit mesos que viatjava amb els seus pares des d’Algèria en una pastera que va naufragar el dia 6 d’abril de 2023 en aigües pròximes a la costa de les Illes Balears. En l’embarcació viatjaven quinze persones i cap va sobreviure. Amb el cadàver del bebè són vuit els cossos recuperats d’aquest naufragi.

La identificació s’ha produït després de l’anàlisi de les mostres enviades per la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de Tarragona, encarregada de la recerca. El Servei de Criminalística de la Guàrdia Civil, una vegada obtingut el perfil genètic d’aquestes mostres, ha procedit al seu acarament a les bases de dades produint-se una coincidència positiva, amb relació de parentiu familiar amb una dona plenament identificada i el cadàver de la qual va ser recuperat el passat 6 d’abril a la costa de les Illes Balears.

En la pastera hi viatjaven quinze persones entre les quals es trobava aquesta dona, el seu marit i la seva filla de vuit mesos d’edat. L’embarcació havia sortit el dia 21 de març de 2023 de Cherchel (Algèria) i va naufragar el passat 6 d’abril en aigües properes a la costa de les Illes Balears. El cas el porta el Jutjat d’Instrucció número 2 del Vendrell.

Foto: Una imatge de la zona on va aparèixer el cadàver. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This