La Festa Major de Creixell tindrà enguany un ‘No pregó’ a càrrec del Ball de Diables

REDACCIÓ – Creixell, 17/7/2023

En el programa de la Festa Major de Sant Jaume de Creixell d’enguany, que es va conèixer la setmana passada, hi faltava un dels actes tradicionals: el pregó. Però finalment n’hi haurà, més concretament la Proclama del “No-pregó” i anirà a càrrec del Ball de Diables de Creixell, que, a més, han fet una crida a associacions, entitats, col·lectius i a les veïnes i veïns del municipi per tal que vinguin a donar-los suport i a acompanyar-los el proper dilluns, 24 de juliol, a les set de la tarda a la plaça Major.

Des dels Diables de Creixell recorden en un comunicat que “durant molts anys ininterrompudament s’ha fet el pregó de la Festa Major, com a mínim des del 1996 amb el musicòleg Francesc Bonastre, passant per persones conegudes com Karina, Regina do Santos, Pep Plaza, el Màgic Andreu o també de personalitats polítiques o anónimes, llevat dels anys 2020 i 2021 a causa de la pandèmia”.

Des de la colla, afirmen no entendre el motiu pel qual l’actual equip de govern municipal ha decidit no fer el tradicional Pregó de la Festa Major de Sant Jaume 2023. Malgrat tot el president del Ball de Diables de Creixell, Manolo Sierra, ha explicat al Torredembarra Actualitat que l’alcaldessa, Montse Muñoz, no ha posat cap impediment a la realització del “No-pregó”, tot i que lamenten no haver estat inclòs al programa de la Festa Major. L’encarregada de llegir el pregó serà la secretària de la colla.

Foto: Cartell que circula per les xarxes socials. / BALL DE DIABLES DE CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This