Aprovat el projecte de traçat d’un carril bici en l’antiga carretera N-340 entre Tarragona i Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 13/7/2023

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha aprovat provisionalment i sotmet a tràmit d’informació pública el projecte de traçat per a la millora de la seguretat viària amb la construcció d’un carril de vianants i bicicletes en les carreteres N-340 entre l’enllaç amb l’autovia A-7 al nord-est de Tarragona i el límit del municipi de Tarragona amb Altafulla.

L’actuació inclou la transferència dels trams afectats de les carreteres N-340, junt amb la N-340a, a l’Ajuntament de Tarragona, atès que aquests trams no contribueixen al trànsit de llarga distància i adopten una funció predominantment local. D’aquesta manera, l’Ajuntament es converteix en el nou encarregat de la seva conservació i manteniment com a nou titular de la via. Apantallament acústic de tots dos marges de l’autovia l’A-7, en el tram conegut com a primer cinturó de Tarragona.

També es portarà a terme l’apantallament acústic de tots dos marges de l’autovia l’A-7, en el tram conegut com a primer cinturó de Tarragona.

La cessió d’aquests trams, que actualment pertanyen a la Xarxa de Carreteres de l’Estat, no afectarà la continuïtat de la xarxa viària estatal ni la seva funcionalitat en existir alternatives millors per al trànsit de llarg recorregut. L’actuació s’inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l’Estat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This