La Policia Local de Creixell incorpora 4 nous agents interins

REDACCIÓ – Creixell, 13/7/2023

La Policia Local de Creixell s’ha reforçat amb la incorporació de quatre agents interins, que des d’aquest dijous, 13 de juliol, han començat a fer el servei i tasques de suport policial als veïns i veïnes del municipi. Són tres dones i un home. L’alcaldessa de Creixell, Montserrat Muñoz, i el cap de la Policia Local, Toni Dote, els hi han donat la benvinguda com a nous empleats municipals adscrits al cos policial.

Muñoz els ha encoratjat a treballar amb il·lusió al servei de tots els creixellencs i creixellenques, a la vegada que els ha animat a formar-se contínuament. L’alcaldessa ha destacat també que des de l’Ajuntament de Creixell s’han volgut prioritzar les polítiques d’igualtat amb la incorporació de les dones al Cos de la Policia Local . Les tres noves agents són les tres primeres que es van presentar com a candidates.

El cap de la Policia Local Toni Dote ha destacat que amb aquestes quatre noves incorporacions hi haurà més presència policial als carrers de Creixell per tal de poder garantir al màxim la seguretat ciutadana.

La Policia Local de Creixell ha incorporat un total de quatre agents amb caràcter de funcionaris interins per un període màxim de nou mesos. Fins aquests moments, el Cos de la Policia Local de Creixell comptava només amb 8 agents.

L’Ajuntament de Creixell, atesa la necessitat de reforçar la plantilla de la policia local principalment durant l’època estiuenca, i en previsió de noves vacants, necessitava urgentment poder comptar amb nous efectius. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Creixell va endegar un procés selectiu amb caràcter de màxima urgència, que ha culminat amb la incorporació d’aquests quatre nous agents.

Foto: Els nous agents amb l’alcaldessa, Montse Muñoz, i el cap de la Policia Local de Creixell. Toni Dote, / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This