Apareix el cadàver d’un nen a la platja de Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 11/7/2023

L’Ajuntament de Roda de Berà ha informat que aquesta matinada, de l’11 de juliol. ha aparegut a la riba del mar, a la platja Costa Daurada, el cadàver d’un nen d’entre dos i tres anys d’edat. El cos estava en un avançat estat de descomposició i decapitat.

La zona està perimetrada i el jutge ha fet l’aixecament del cadàver quan faltaven pocs minuts per les onze del mati. El consistori torrenc demana a la població no anar a aquesta zona del municipi. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació d’aquest cas.

Una primera hipòtesi apuntada per l’alcalde de Rosa de Berà, Pere Virgili, en declaracions a l’emissora RAC-1, és que el menor podria ser una víctima d’un naufragi d’una embarcació d’immigrants al Mediterrani.

Foto: Una imatge de la zona on ha aparegut el cadàver. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This