La 23a Nit de Bruixes omple un any més d’esoterisme la Vila Closa Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 27/6/2023

Les bruixes, el tarot i l’esoterisme tornaran aquest divendres i dissabte, 30 de juny i 1 de juliol, a la Vila Closa d’Altafulla. La Nit de Bruixes compleix enguany 23 edicions i el consistori ja ha presentat un ampli programa carregat d’espectacles, conferències i rituals vinculats al món místic dirigit al públic familiar.

El mercat esotèric i artesà amb més tradició i renom del territori manté el nivell de les anteriors edicions, ha avançat el seu coordinador, Diego Spano. D’aquesta manera, les propostes començaran el divendres a les 6 de la tarda amb el ritual d’inauguració “Les plantes que ens obren els sentits” a càrrec d’Imma del Destí, la bruixa de la Garrotxa. El mateix divendres, a les 8 del vespre, agafarà el relleu de l’arrencada de la cita una xerrada sobre astrologia.

La jornada de dissabte començarà a les 7 de la tarda amb una xerrada i taller sobre el tarot, novament a càrrec d’Imma del Destí. I tot seguit, a les 8 del vespre, arribarà un dels plats forts de la Nit de Bruixes, amb el professor Sebastià d’Arbó, especialitzat en antropologia fantàstica, que oferirà una xerrada sobre supersticions. El programa de dissabte, a més, a les deu del vespre, inclourà un espectacle de dansa. I posarà el punt i final amb el “Ritual per potenciar les intencions”, a les 12 de la mitjanit.

Durant tots dos dies de Nit de Bruixes, des de les 6 de la tarda fins a les 12 de la mitjanit també tindrà lloc la mostra d’oficis i el mercat encantat, esotèric i artesà als carrers de la Vila Closa, decorats per recrear un ambient embruixat. Paral·lelament també hi haurà altres activitats, com tallers per gaudir en família, tots dos dies de 7 de la tarda a 9 del vespre. A més, el Museu Etnogràfic, a la Pallissa de l’Era del Senyor, de 6 de la tarda a 8 del vespre acollirà l’exposició de fotografia artística “Pell de bruixa”, obra de Joan Casas.

A la presentació de la Nit de Bruixes, el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha manifestat que l’esdeveniment permetrà que el visitant descobreixi una Altafulla diferent que marca el tret de sortida a l’estiu a la vila. Per la seva banda, el regidor de Turisme, Tomàs Serra, ha destacat que la cita situa Altafulla com un referent en el món de l’esoterisme i ha convidat a tothom a gaudir-ne.

Foto: Presentació de la Nit de Bruixes 2023. / AJ. ALTAFULLA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This