Creixell, protagonista d’una Ruta Criminal l’1 de juliol a càrrec de Jordi Suñé

REDACCIÓ – Creixell, 28/6/2023

Aquest dissabte, 1 de juliol, arriba a la darrera activitat prèvia programada del Festival Creixell.Crims de Novel·la Criminal. Arrencarà a les 19:00 hores a la plaça Major del municipi creixellenc. La Ruta Criminal anirà a càrrec de l’antropòleg i autor del llibre Creixell fa memòria: Jordi Suñé.

Creixell.Crims tornarà a convertir la localitat del Baix Gaià en l’epicentre de la novel·la negra criminal en català els propers 14 i 15 de juliol. I ho farà en una segona edició que arriba carregada de novetats. Enguany hi participen onze editorials, una més que en la primera edició, tres de les quals són especialitzades en novel·la criminal

Foto: Jordi Suñé serà l’encarregat de conduir la Ruta Criminal. / CEDIDA.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This