Montse Muñoz afirma que Som Creixell no va voler negociar un govern amb el PSC

REDACCIÓ – Creixell, 22/6/2023

L’alcaldessa Creixell, la socialista Montse Muñoz, ha volgut respondre a les acusacions de Som Creixell de faltar a la veritat per part de membres del nou govern creixellenc. Sobre la trobada que van mantenir Som Crexell i el PSC la seu dels segon, Muñoz aclareix que és perquè els primers ho van sol·licitar.

Muñoz afirma que no entenen què volen dir des de Som quan afirmen que “les aliances s’han de fer amb transparència, consciència i coherència i la falta d’aquestes no ens ha possibilitat complir amb el que ens demanaven”. “M’he quedat perplexa quan ho he llegit. Una negociació es fa posant els interessos de cadascú damunt de la taula i després de debatre cal arribar a acords. Això no va succeir, ja que només es va tenir una reunió i, des del nostre punt de vista, per molt que un demani, si l’altre rebat al final, s’arriba a un acord”.

L’alcaldessa explica que això no va succeir i que després d’una primera presa de contacte van quedar emplaçats per a una altra reunió que mai es va produir, “per la qual cosa el PSC, es va quedar esperant una resposta que es va traduir en una trucada telefònica dient que volien governar en minoria, sense més i sense cap explicació”.

“Per tant, la falta de transparència, potser no va ser del PSC sinó de Som Creixell. Amb la consciència, es pot demanar la Lluna, però falta que ens la donin; i la coherència, no va ser falta de la nostra part, perquè com s’ha dit mai ha existit una negociació sinó una única reunió on es va escoltar per part de Som, però poc es va parlar i davant això és impossible ser ni transparent, ni conscient, ni coherent”, manté Muñoz.

“La inconsciència potser hagi estat de Som Creixell per no assegurar-se la investidura més que amb 5 vots, gran error en democràcia. No entraré en més, però quan es falta a la veritat cal aclarir-ho”, conclou l’alcaldessa de Creixell.

Foto: Montse Muñoz (PSC) és alcaldessa de Creixell des del passat dissabte, 17 de juny. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This