Som Creixell: “Han encetat un nou govern experimental i experimentat faltant a la veritat”

REDACCIÓ – Creixell, 21/6/2023

Uns dies després del ple de constitució del nou Ajuntament de Creixell que va investir alcaldessa Montse Muñoz (PSC) gràcies als vots de cinc forces polítiques diferents, la candidatura més votada el passat 28 de maig, Som Creixell, amb 4 dels 11 regidors del ple municipal, ha reaccionat amb un comunicat molt dur amb el pacte i amb la nova alcaldessa. La formació municipalista respon a les “greus acusacions” que assenyalen haver rebut des d’alguns partits que formen el nou govern.

“Han encetat un nou govern experimental i experimentat faltant a la veritat”, afirmen des de Som Creixell, que acusen als partits que han investit Muñoz de “propagar falsedats” sobre ells i els anima a “començar a treballar amb entesa pel bé del municipi perquè tenen molta feina acumulada”.

“Com vàrem anunciar el 9 de juny, hem respectat el vot que ens ha posicionat com majoria simple. Tenim principis, per això la moralitat ens han portat a l’oposició. No ens hem deixat entabanar pel saber fer polític regnant ‘els pactes a qualsevol preu’. Nosaltres no els venem”, manté la formació municipalista, que afegeix: “No hem pactat amb ningú per responsabilitat política, no per manca d’entesa democràtica”.

Una trobada infructuosa

Expliquen que el dimarts 30 de maig es van reunir a la seu del PSC, els regidors i regidores de les dues forces polítiques més votades. “Però, les aliances s’han de fer amb transparència, consciència i coherència i la manca d’aquestes no ens va possibilitar complir amb el que se’ns demanava.  Tot i això, s’ha parlat de forma personal amb altres caps de llista però sense cap apropament polític”, mantenen.

“Deixeu de sumar i restar vots, i fer càbales de possibles pactes. Pareu atenció als fets: el divendres 16 de juny el nou govern va concloure a Cal Cabaler una reunió ‘sense pacte’i és que el poble parla, i parla per a tothom”, assenyala Som Creixell en el comunicat, que acusa altres formacions de males pràctiques polítiques: “Durant la campanya molts han treballat directament i indirectament per embrutar la nostra imatge, en comptes de treballar en el projecte de reconstruir Creixell”.

“El càrrec de consciència, és com un dol, té 5 fases: la negació, la ira, la negociació, la depressió i l’acceptació. Empatitzem amb tots per aquest desgast innecessari i reconeixem una cosa:  Som responsables d’haver treballat encoratjadament per un nou projecte municipal que com a resultat ens ha donat vots d’altres partits”, afirmen el comunicat, que acaba amb un missatge per la nova alcaldessa: ”Li desitgem molts encerts durant el mandat, però li llencem un ‘órdago’: esperem que vostè ens tracti amb el doble de respecte (per la suma de vots) del que li han propinat a vostè en la darrera legislatura els seus actuals socis de govern. Recordi que vostè governa per a tots, i nosaltres a banda de regidors de l’Ajuntament de Creixell, també som veïns i veïnes. Continuarem treballant des de l’oposició de forma constructiva, exigent i transparent”.

Foto: Una imatge de la candidatura de Som Creixell. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This